Dataerklæring til bil

Til dig der har importeret en bil uden typegodkendelse. Med en dataerklæring, kan din bil synes.

3.975 DKK + moms
Dataerklæringer til alle biler. I samarbejde med anerkendte prøvnings institutter, er du sikker på at modtage et fuldt gyldigt og anerkendt dokument til din bil

Dataerklæringer til alle biler

I samarbejde med anerkendte prøvnings institutter, er du sikker på at modtage et fuldt gyldigt og anerkendt dokument til din bil


Mere end 35 års erfaring. Med en baggrund indenfor import, salg og godkendelse af biler, ved vi også med din bil nøjagtigt hvordan vi skal hjælpe dig

Mere end 35 års erfaring

Med en baggrund indenfor import, salg og godkendelse af biler, ved vi også med din bil nøjagtigt hvordan vi skal hjælpe dig


Dataerklæring til standard biler. Vi kan som udgangspunkt hjælpe med dokumenter til en standard bil, uden dens evt. konstruktive ændringer

Dataerklæring til standard biler

Vi kan som udgangspunkt hjælpe med dokumenter til en standard bil, uden dens evt. konstruktive ændringer


Vi leverer lynhurtigt på ca. 2-5 dage. Vi leverer altid dataerklæring til din bil elektronisk i PDF format, til både dig og synshallen.

Vi leverer lynhurtigt på ca. 2-5 dage

Vi leverer altid dokumentet til din bil elektronisk i PDF format, til både dig og synshallen.


Dataerklæring.dk består af et team med mere end 35 års erfaring indenfor biler, både import, salg og godkendelse. Derfor har vi en masse viden som det kræver for at hjælpe dig med at få synet din bil nemt og hurtigt.

Vores netværk og viden kan hjælpe dig med indregistreringen af alle biler under 3500 kg, uanset om det er en USA bil, japansk bil, VW Buggy eller noget helt andet.

I samarbejde med prøvningsinstitutter der er anerkendte i danmark, leverer vi som udgangspunkt dokumenter til standard bilen, og ikke til konstruktive ændringer der evt. er på bilen.

Dokumentet til din bil skal helst benyttes indenfor 1 måned efter du modtager den, da færdselsstyrelsen kan ændre deres krav til dokumenternes indhold. Efter 1 måned kan vi ikke længere ændre den inden for prisen.

* Prisen kan variere lidt hvis der mangler dokumentation som f.eks. labels i bilen, hvis den er importeret fra særlige lande eller hvis det er en speciel bil. Du vil dog altid have mulighed for at takke nej til din bestilling, hvis prisen mod forventning bliver lidt højere.

Hvad er en Dataerklæring til bil?

En dataerklæring er et dokument du skal bruge første gang din ikke-typegodkendte bil fra et ikke-EU land, skal til syn i danmark. Der kan også blive brug for dokumentet hvis en bil der importeres mangler papirer, hvis et køretøj får ny identitet (f.eks. VW buggy) eller hvis bilen ændres fra f.eks. en varebil til en personbil.

Hvor afleverer jeg en dataerklæring til bil?

Vi sørger for at sende den direkte til din synshal. Så normalt behøver du slet ikke at medbringe den.

Hvorfor skal jeg bruge en dataerklæring til bil?

Fordi synshallen skal være sikker på at din bil opfylder EU's krav. De ved det tit i forvejen, fordi mange biler er typegodkendt. Men hvis der ikke findes så mange af en bestemt slags bil på markedet herhjemme, så er det ikke altid at det kan betale sig at få lavet en typegodkendelse.

Hvad koster en dataerklæring til bil?

Dataerklæring til din bil koster 3975 kr. Det gør den fordi der ligger mere arbejde bag end et stykke papir. En bil magen til din, er på et tidspunkt blevet testet for om den lever op til kravene. Det har nogle på det tidspunkt betalt mange penge for at få gjort.

Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109

Telefon


+45 297 297 10